Instagram en Facebook koppelen? Bekijk hoe dit werkt!

Praktische gids voor het koppelen van Instagram en Facebook accounts.

Instagram en Facebook koppelen voor effectiviteit en zichtbaarheid

Ben je actief op zowel Instagram als Facebook en wil je deze twee platformen graag effectief beheren? Goed nieuws! Er is een mogelijkheid om Instagram en Facebook te koppelen, waardoor het beheren van je social media profielen piece of cake wordt. Lees verder en ontdek hoe dit werkt.

Waarom zou je Instagram en Facebook koppelen?

Het koppelen van je Instagram- en Facebookaccounts heeft verschillende voordelen. Zo kan je eenvoudig content delen op beide platformen en het scheelt je ook nog eens tijd omdat je niet voor elk platform afzonderlijk berichten hoeft aan te maken. Bovendien kan je vanuit Facebook eenvoudig de statistieken van je Instagram account bekijken en beheren. En wist je dat berichten met een gedeelde locatie op beide platformen meer zichtbaarheid krijgen? Reden genoeg om Instagram en Facebook te koppelen dus!

Hoe koppel je Instagram en Facebook?

Het koppelen van je Instagram- en Facebookaccount is zo gepiept. Volg deze stappen:

  1. Open Instagram en ga naar je profiel.
  2. Tik op 'Instellingen' > 'Account' > 'Gekoppelde accounts'.
  3. Selecteer 'Facebook' en log in met je Facebookgegevens.
  4. Volg de instructies om je accounts te koppelen.

En voilà, je accounts zijn nu gekoppeld!

Behoefte aan meer social media hulp?

Nu het koppelen vast en zeker lukt blijft optimaal profiteren van de kracht van sociale media een vak apart. Heeft u hier hulp bij nodig? Bij Jictex staan we voor je klaar! Dus, waar wacht je nog op? Samen kunnen we jouw bedrijf naar het volgende niveau tillen. Laten we vandaag nog aan de slag gaan! Klik hier om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen of hier om ons al uw vragen te stellen, wij beantwoorden deze graag!