Onze kracht zit in samenwerken.

Krachtige resultaten ontstaan door samenwerken, wij zijn jouw partner met een sterk team om ons heen.

99%

Klanttevredenheid

Tevredenheid is onze prioriteit, wij zetten alles op alles voor jou.

50+

Afgeronde projecten

Met trots kunnen we zeggen dat we meer dan 50 projecten hebben afgerond.

Het verhaal achter Jictex

Inspiratie

Bij Jictex is onze reis begonnen uit een grote passie voor webontwikkeling, webapplicaties en online marketing. In 2018 werd de basis gelegd door Jasper van Hardeveld, met een visie om diversiteit te brengen in de wereld van informatietechnologie.

Van aanvankelijk een veelzijdig ICT-bedrijf, evolueerden we gestaag naar waar we vandaag de dag trots op zijn: een creatief en digitaal bureau dat zich concentreert op strategie, online marketing, ontwikkeling, automatisering en optimalisatie.

Van ambitieuze start tot digitale expertise

Onze eerste stappen omvatten een breed scala aan ICT-oplossingen, zowel voor particuliere als zakelijke klanten. In 2020 openden we ons kantoor in het prachtige Rhenen, compleet met een winkel. Tegen 2022 hebben we een cruciale beslissing genomen, waarbij we onze volledige focus hebben verschoven naar de zakelijke markt.

Door te luisteren naar onze klanten en ons te concentreren op onze kerndisciplines, zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor creatieve en digitale oplossingen. Samenwerken met experts die uitblinken in verschillende expertises helpt ons onze klanten te ontzorgen en een garantie te bieden voor topkwaliteit.

Persoon - Jasper van Hardeveld

Stappen naar succes en samenwerkingen

Onze weg is bezaaid met belangrijke momenten die onze inzet voor succes markeren. We zijn trots op de fantastische klanten die samen met ons zijn gegroeid en nog steeds groeien. Onze aanpak en service maken het verschil. We hebben krachtige diensten ontwikkeld die bedrijven helpen hun doelen te bereiken en te overtreffen.

De kracht van eenvoud en data

Wat ons onderscheidt, begint bij onze eenvoudige en transparante communicatie. We geloven in het verminderen van ruis en het in begrijpelijke taal met onze klanten praten. Maar we gaan verder dan woorden. Onze data-gestuurde aanpak stelt ons in staat om feitelijke beslissingen te nemen en te handelen op basis van data, niet alleen intuïtie. Dit resulteert in de gewenste en meetbare resultaten.

Creatieve visie en professionele executie

Met veel ervaring in verschillende digitale bureaus en een diep begrip van de digitale wereld, brengen we onze creatieve visie samen met professionele executie. We begrijpen de dynamiek en innovaties van de digitale wereld en zijn in staat om onze klanten effectieve oplossingen te bieden. Onze inzet voor creativiteit en professionaliteit zorgt voor succesvolle projecten en tevreden klanten.

Waar we werken

Wij werken volledig remote vanuit Nederland en Curaçao!

Openstaande vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures beschikbaar.