Over ons

Lees over onze missie, kernwaarde en werkwijze!

99%

Klanttevredenheid

Tevredenheid is onze prioriteit, wij zetten alles op alles voor jou.

Het verhaal achter Jictex

Wij zouden hier een verhaal kunnen opschrijven over hoe goed Jictex is, hoe we in 2018 begonnen als ICT bedrijf en hoe we vervolgens zijn uitgegroeid tot marketingbureau...

Voor ons is de geschiedenis niet zo relevant. Waar we liever over praten is hoe wij het verschil maken in deze markt.

Onze missie en visie

Marketing is onze passie. Maar wij begrijpen dat het voor de meeste bedrijven slechts een middel is om te groeien in je werk en te kunnen doen waar jouw bedrijf om draait. Daarom doen wij er alles aan de veilige haven te vormen waar bedrijven terecht kunnen voor het uitbesteden van hun online marketingambities. Hiervoor staat transparantie, duidelijkheid en meetbaar resultaat hoog in het vaandel. Onze missie is dan ook: Transparante marketing met meetbaar resultaat.

Hoe zie je onze missie en visie terug in wat we doen? Simpel:

Transparantie en duidelijkheid
Onze werkwijze is volledig gericht op duidelijkheid en transparantie. We bieden vooraf pakketten aan met heldere prijzen en diensten, zonder verborgen kosten. Klanten kunnen deze naar wens aanpassen en personaliseren, waardoor marketingdoelen en strategieën al duidelijk vooraf worden gestructureerd.

De slimme combinaties van diensten zorgen voor een effectieve, doelgerichte aanpak. Daarnaast waarborgen wij goede communicatie en is geen vraag te gek voor ons. Wij luisteren graag naar al je ideeën, wensen en feedback!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Wat je nog meer bij ons kan verwachten

Hieronder enkele van de unieke kenmerken van Jictex:

Team van experts: Wij geloven niet in "allround-marketeers". In plaats daarvan waarborgen we de kwaliteit van ons werk door te vertrouwen op specialisten in elk marketingsegment dat we aanbieden.

Om deze reden kan je ook alleen terecht bij ons voor website development, SEO en SEA. Datgene waar we echt specialisten in zijn.

Eerlijkheid: Wij streven naar succes. Voordat we een samenwerking aangaan, beoordelen we altijd of we daadwerkelijk kunnen helpen. Zo zorgen we ervoor dat we niemands tijd verspillen.

Verder denken dan marketing: We kijken verder dan alleen marketing en willen jouw bedrijf echt leren kennen voordat we denken het te kunnen helpen groeien.

Neem contact op

Maar nu genoeg over ons. We horen liever meer over jou! Verken onze website als je nog twijfelt over of wij de perfecte match zijn. Je kan ook altijd contact met ons opnemen om een gratis adviesgesprek in te plannen.

Waar we werken

Wij werken volledig remote vanuit Nederland en Curaçao!

Openstaande vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures beschikbaar.