Wat is Google Partners?

Google Partners is een programma voor marketingprofessionals die Google Ads beheren en hierin gecertificeerd en ondersteund worden door Google.

Betekenis: Google Partners

Google Partners is een programma van Google dat bedoeld is om online marketingbureaus en professionals te certificeren en te ondersteunen bij het beheren van Google Ads-campagnes. Als een bureau of professional voldoet aan bepaalde criteria en best practices, kunnen ze de status van Google Partner behalen.

Om Google Partner te worden, moet een bureau of professional voldoen aan verschillende eisen, waaronder het behalen van certificeringen in Google Ads, het voldoen aan prestatiedoelstellingen en het volgen van de richtlijnen van Google. Door Google Partner te worden, kunnen bureaus en professionals hun expertise aantonen en toegang krijgen tot speciale voordelen en ondersteuning van Google.

Voordelen van Google Partners

Als Google Partner kunnen bureaus en professionals profiteren van verschillende voordelen en ondersteuning van Google. Enkele van de voordelen zijn:

  • Training en certificering: Google Partners hebben toegang tot exclusieve trainingen en certificeringen om hun kennis en vaardigheden op het gebied van Google Ads te verbeteren.
  • Ondersteuning: Google Partners krijgen toegang tot speciale ondersteuning van Google, waaronder accountbeheerders en technische ondersteuning.
  • Speciale evenementen: Google Partners worden uitgenodigd voor exclusieve evenementen en trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online adverteren.
  • Badge en vermelding: Google Partners mogen de Google Partner-badge op hun website en marketingmateriaal tonen, wat hun geloofwaardigheid en expertise kan versterken.

Hoe herken je een Google Partner?

Als je op zoek bent naar een online marketingbureau of professional die gespecialiseerd is in Google Ads, kun je letten op de Google Partner-badge. Bureaus en professionals die de status van Google Partner hebben behaald, mogen de badge op hun website en marketingmateriaal tonen.

Daarnaast kun je op de Google Partners-website controleren of een bureau of professional daadwerkelijk een gecertificeerde Google Partner is. Op de website kun je ook zien welke certificeringen ze hebben behaald en welke voordelen ze genieten als Google Partner.

Conclusie

Google Partners is een programma van Google dat online marketingbureaus en professionals certificeert en ondersteunt bij het beheren van Google Ads-campagnes. Door Google Partner te worden, kunnen bureaus en professionals hun expertise aantonen en profiteren van verschillende voordelen en ondersteuning van Google. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en deskundige partner voor je Google Ads-campagnes, is het raadzaam om te kiezen voor een gecertificeerde Google Partner.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!