Wat is Gravity Forms?

Gravity Forms is een WordPress-plugin voor het eenvoudig creëren en beheren van veelzijdige online formulieren.

Betekenis: Gravity Forms

Stel je voor dat je een digitale tovenaar bent, die met een paar muisklikken een formulier kan toveren dat precies doet wat jij wilt. Dat is precies wat Gravity Forms voor je kan betekenen. Deze populaire plugin voor WordPress-sites is als een Zwitsers zakmes voor online formulieren; het biedt je de gereedschappen om bijna elk type formulier te creëren, van simpele contactformulieren tot uitgebreide enquêtes en alles daartussenin.

Met Gravity Forms kun je zonder technische kennis toch geavanceerde formulieren bouwen. Het slepen-en-neerzetten systeem maakt het makkelijk om velden te kiezen en te plaatsen waar je ze nodig hebt. En met een scala aan veldtypes – tekst, dropdowns, checkboxes, uploadvelden, en zelfs prijsberekeningen – zijn de mogelijkheden bijna eindeloos.

Maar Gravity Forms gaat verder dan alleen het bouwen van formulieren. Het stelt je ook in staat om de ingevulde gegevens te beheren en te analyseren. Wil je automatische notificaties ontvangen als iemand een formulier invult? Geen probleem. Moeten de gegevens geëxporteerd worden naar een spreadsheet voor verdere analyse? Dat kan ook. De plugin integreert naadloos met een verscheidenheid aan diensten en software, waaronder e-mailmarketing tools, CRM-systemen en betalingsgateways.

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn ook topprioriteiten voor Gravity Forms. Met ingebouwde beveiligingsmaatregelen zoals captcha's en spamfilters, kun je erop vertrouwen dat je formulieren beschermd zijn tegen ongewenste indringers. En omdat het een premium plugin is, krijg je regelmatige updates en professionele ondersteuning, zodat je formulieren altijd up-to-date en functioneel blijven.

Of je nu een klein bedrijf runt, een blogger bent, of een groot bedrijf hebt, Gravity Forms biedt een flexibele en krachtige oplossing voor het verzamelen en verwerken van informatie via je website. Het is een investering die zichzelf terugverdient door de tijd die je bespaart en de efficiëntie die het biedt. Dus waarom zou je nog langer worstelen met beperkte of gecompliceerde formulierbouwers, als je met Gravity Forms de zwaartekracht van online formulieren in jouw handen hebt?

In de wereld van WordPress-plugins is Gravity Forms een zwaargewicht, een tool die de manier waarop je interacteert met je bezoekers en klanten kan transformeren. Het is een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, veelzijdige en gebruiksvriendelijke formulieroplossing.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!