Wat is Oproepextensie?

Oproepextensie is een advertentiefunctie om een telefoonnummer toe te voegen, waardoor direct bellen mogelijk is en conversies kunnen stijgen.

Betekenis: Oproepextensie

De oproepextensie is een handige functie binnen online adverteren waarmee adverteerders de mogelijkheid hebben om een telefoonnummer toe te voegen aan hun advertenties. Dit stelt potentiële klanten in staat om direct vanuit de zoekresultaten te bellen naar het bedrijf, zonder dat ze eerst naar de website hoeven te gaan.

Met de oproepextensie kunnen adverteerders hun advertenties nog relevanter maken voor gebruikers die op zoek zijn naar specifieke producten of diensten. Door het toevoegen van een telefoonnummer wordt de drempel verlaagd voor potentiële klanten om contact op te nemen, wat kan leiden tot een hogere conversieratio.

Daarnaast biedt de oproepextensie adverteerders de mogelijkheid om inzicht te krijgen in het aantal oproepen dat wordt gegenereerd vanuit de advertenties. Dit stelt hen in staat om de effectiviteit van hun campagnes te meten en indien nodig aanpassingen te maken om het rendement te optimaliseren.

De oproepextensie kan worden toegevoegd aan verschillende soorten online advertenties, zoals zoekadvertenties en displayadvertenties. Door gebruik te maken van deze functie kunnen adverteerders hun bereik vergroten en meer potentiële klanten bereiken die op zoek zijn naar hun producten of diensten.

Kortom, de oproepextensie is een waardevolle tool binnen online adverteren waarmee adverteerders de interactie met hun doelgroep kunnen verbeteren en het aantal conversies kunnen verhogen. Door het toevoegen van een telefoonnummer aan advertenties wordt het voor potentiële klanten eenvoudiger om contact op te nemen, wat kan leiden tot een hogere ROI voor adverteerders.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!