Wat is Run?

Betekenis van 'run': rennen of scoren in sport, serie gebeurtenissen, uitvoeren van programma's in computerwereld, diverse uitdrukkingen.

Betekenis: Run

Een 'run' kan verschillende betekenissen hebben, afhankelijk van de context waarin het wordt gebruikt. In de sportwereld kan een run verwijzen naar het rennen van een bepaalde afstand, zoals bijvoorbeeld een hardloopwedstrijd of een sprint. Het kan ook verwijzen naar het aantal punten dat een team scoort in een bepaalde periode, zoals bij honkbal of cricket.

Buiten de sportwereld kan een run ook verwijzen naar een reeks van gebeurtenissen die snel achter elkaar plaatsvinden. Bijvoorbeeld een 'lucky run' in een casino, waarbij iemand meerdere keren achter elkaar wint. Of een 'shopping run', waarbij iemand snel verschillende winkels afgaat om iets specifieks te vinden.

Gebruik in de computerwereld

In de computerwereld heeft de term 'run' ook een specifieke betekenis. Het kan verwijzen naar het uitvoeren van een programma of een script op een computer. Bijvoorbeeld het 'runnen' van een software-update of het 'runnen' van een virus scan.

Een 'run' kan ook verwijzen naar de tijd dat een computerprogramma actief is. Bijvoorbeeld een '24-uurs run' waarbij een programma continu draait zonder onderbreking.

Populaire uitdrukkingen met 'run'

Er zijn ook verschillende populaire uitdrukkingen met het woord 'run'. Zo heb je bijvoorbeeld 'in the long run', wat betekent op de lange termijn. Of 'run for your life', wat aangeeft dat je zo snel mogelijk moet rennen om te ontsnappen aan gevaar.

Een andere bekende uitdrukking is 'run out of steam', wat betekent dat je energie of motivatie op is en je niet verder kunt gaan. En natuurlijk 'run wild', wat verwijst naar het loslaten van remmingen en jezelf helemaal laten gaan.

Conclusie

Kortom, het woord 'run' heeft verschillende betekenissen en kan in diverse contexten worden gebruikt. Of het nu gaat om rennen in de sport, het uitvoeren van een computerprogramma, of het ervaren van een reeks van gebeurtenissen, 'run' is een veelzijdig woord dat vaak voorkomt in ons dagelijks leven.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!