Ontwikkeling
Nov 2023

Mooi Hakkie - Maak je hakken weer als nieuw!

Ontdek hoe we een moderne landingspagina en webapplicatie hebben gecreëerd die schoenliefhebbers in staat stelt om met een paar klikken hun eigen hakken te configureren en eenvoudig te verzenden met een geautomatiseerde Post NL koppeling.

Klant

Mooi Hakkie

Uitdaging

Een moderne webapplicatie ontwikkelen voor schoenconfiguratie, inclusief een geautomatiseerde integratie met Post NL voor verzendlabels. Hierbij was het essentieel om de balans te vinden tussen complexe automatisering en een intuïtieve gebruikerservaring.

Oplossing

Ontwikkeling van een innovatieve en moderne landingspagina met een geïntegreerde webapplicatie die klanten in staat stelt om hun huidige schoenen opnieuw te configureren met een nieuwe hak. Het systeem moet een naadloze integratie hebben met Post NL voor het automatisch genereren van verzendlabels, waardoor het gehele proces van configuratie tot verzending geautomatiseerd is.

Onze aanpak

Het draait allemaal om intuïtie en gemak. We hebben ons verdiept in de gebruikerservaring om een configurator te bouwen die niet alleen makkelijk, maar ook leuk is om te gebruiken. Door ons af te vragen hoe we technologie en stijl kunnen combineren, zijn we tot een naadloze oplossing gekomen:

  • Een intuïtieve configurator die jouw stijl tot leven brengt.
  • Een gestroomlijnd verzendproces, mogelijk gemaakt door de integratie met Post NL, die de klant voorziet van een verzendlabel bij het afronden van de bestelling.
  • Opties om jouw schoenen lokaal aan te melden voor een snelle en persoonlijke service.

Resultaat

We hebben een platform gecreëerd dat niet alleen de creativiteit van de klant aanspreekt, maar ook de logistiek achter schoenreparatie vereenvoudigt. Het resultaat is een stijlvolle landingspagina waarop klanten met slechts een paar klikken hun schoenen kunnen voorzien van een nieuwe hak en ze vervolgens eenvoudig kunnen verzenden voor herstel.

Wil je jouw online aanwezigheid ook transformeren met een op maat gemaakte oplossing? Plan een kennismaking in en ontdek hoe we jouw visie kunnen realiseren.

Mooi Hakkie - Maak je hakken weer als nieuw!