A.I
Nov 2023

Workflow geautomatiseerd met AI bespaart uren per dag

We hebben een schaalbare oplossing ontwikkeld die workflows kan automatiseren met behulp van AI (van OpenAI)

Klant

Uitdaging

Oplossing

AI, waaronder toepassingen zoals ChatGPT, wordt tegenwoordig veelvuldig gebruikt binnen ondernemingen. Het kan zeer effectief ingezet worden om tijd te besparen. Wij hebben een oplossing ontwikkeld waarmee een deel of zelfs de volledige workflow geautomatiseerd kan worden.

Denk bij een workflow aan:

Documentverwerking en -analyse

Bij documentverwerking analyseert AI de inhoud van documenten, zoals contracten, facturen en e-mails. Het systeem beantwoordt niet alleen automatisch vragen, maar voorziet deze ook van de benodigde contextuele informatie uit de documenten.

Data-analyse en -rapportage

AI speelt een sleutelrol bij het verzamelen en verwerken van data op vastgestelde tijdstippen. Met behulp van geavanceerde modellen genereert het rapportages en draagt het bij aan de automatische optimalisatie van processen.

Klantenservice en ondersteuning

Chatbots en virtuele assistenten, aangedreven door AI, zijn in staat om een breed scala aan klantvragen te beantwoorden. Deze tools bieden continue ondersteuning en dragen bij aan het verminderen van de werkdruk van het personeel.

HR- en talentmanagement

In de wereld van HR en talentmanagement automatiseert AI het screeningsproces van sollicitaties en assisteert het bij het identificeren van geschikte kandidaten. Het analyseert ook trends in werknemerstevredenheid en -verloop, wat waardevolle inzichten biedt voor personeelsbeheer.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Ontvang gratis advies!

Workflow geautomatiseerd met AI bespaart uren per dag