A record

A record koppelt domeinnaam aan IP-adres voor navigatie in DNS, essentieel voor online vindbaarheid en laadsnelheid website.

Betekenis: A record

Denk je aan online vindbaarheid, dan is het A record een onmisbaar stukje techniek achter de schermen. Elk digitaal huis heeft een adres nodig en in dit geval is het A record de digitale huisnummerplaat van je website. Deze term staat voor 'Address Record' en behoort tot de DNS-records, de internetversie van een postcodesysteem. Een A record zorgt ervoor dat de domeinnaam van je website wordt gekoppeld aan het fysieke IP-adres van de server waar je site op draait. Zo weten bezoekers je site te vinden, net zoals je vrienden jouw huis vinden door je adres in hun navigatie in te voeren. Zonder een correct ingesteld A record raken je bezoekers verdwaald in de uitgestrekte wereld van het internet, en jij je kostbare verkeer. Bedenk ook dat in een wereld waar seconden tellen, de snelheid van jouw DNS-lookup - waar het A record deel van uitmaakt - essentieel is voor een snelle laadtijd van je website, en daarmee voor een goede gebruikerservaring.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!