Html microformats

Html microformats verrijken webdata voor betere SEO en machine-interpretatie van o.a. contacten en events.

Betekenis: html microformats

In de kleurrijke wereld van marketing en webontwikkeling fungeren html microformats als kleine schakels die grote gegevensgemakken bieden. Deze eenvoudige, gestandaardiseerde code-markeringen zijn bedoeld om informatie over bepaalde elementen binnen webpagina's voor zoekmachines en andere systemen leesbaar en begrijpelijk te maken. Denk hierbij aan contactgegevens, evenementen en recensies die dankzij microformats door computers snel worden herkend en goed verwerkt.

Html microformats til dat wat op een menselijke leesbare pagina staat naar een niveau waarop ook machines het begrijpen. Dit maakt het eenvoudiger om rijke informatie te delen en uit te wisselen tussen verschillende websites en applicaties, waardoor functies zoals automatische contactimports of evenementregistraties zonder veel moeite mogelijk worden. Het is een subtiele achter-de-schermen-speler met een potentieel grote impact op de online ervaring.

Voor marketeers zijn html microformats een onmisbaar hulpmiddel in de toolkit die helpt om zoekmachineoptimalisatie (SEO) te verstevigen. Verschaf de zoekmachine meer context en zie hoe je content beter gepositioneerd wordt in de zoekresultaten. Dit zorgt voor een betere gebruikerservaring en uiteindelijk, als alle stukjes samenvallen, meer traffic naar je site. Simpel gezegd, html microformats zijn kleine helpers die grootse dingen doen voor jouw digitale marketingstrategie.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!