Palm

Palm in marketing verwijst naar technieken voor het vergroten van zichtbaarheid en engagement via mobiele apparaten.

Betekenis: palm

Als we praten over palm binnen de marketingwereld, stuiten we niet direct op een standaardbegrip. Het is dus mogelijk dat deze term binnen de context van jouw bedrijf of project een specifieke invulling heeft. Vaak kan palm verwijzen naar een techniek of strategie die de aandacht moet vangen van consumenten, net zoals winkeliers soms producten op ooghoogte plaatsen voor maximale zichtbaarheid. In een digitale context zou palm kunnen staan voor het onder de aandacht brengen van jouw merk of product in de palm van de hand van consumenten, oftewel via smartphones en andere mobiele apparaten. Het is van essentieel belang om te onderzoeken hoe deze term past binnen de specifieke doelen en strategieën van jouw marketingplan.

Zoals bij elke marketingterm, is de implementatie en de impact ervan afhankelijk van een diepgaand begrip van je doelgroep en hoe zij het liefst betrokken raken met jouw merk. Een slimme toepassing van palm kan jouw zichtbaarheid en engagement verhogen, terwijl je een blijvende indruk achterlaat in de letterlijke en figuurlijke handpalm van je potentiële klanten.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!