Organisch verkeer

Organisch verkeer betekent dat bezoekers je website vinden via een zoekmachine zoals Google, zonder gebruik van betaalde advertenties. Het wordt meestal verhoogd via SEO.

Betekenis: organisch verkeer

Organisch verkeer verwijst naar de bezoekers die je website vinden via een zoekmachine zoals Google, maar niet via betaalde advertenties. Deze bezoekers vinden je door te zoeken naar sleutelwoorden of zoektermen die relevant zijn voor jouw website, producten of diensten.

Belang van organisch verkeer

Het genereren van organisch verkeer is zeer waardevol voor elk bedrijf. Het is een betrouwbare en kosteneffectieve manier om een gestage stroom van potentiële klanten naar je site te leiden. Omdat deze bezoekers al naar jouw product of dienst op zoek zijn, is de kans groter dat ze een aankoop doen of een formulier invullen voor meer informatie.

Zoekmachineoptimalisatie en organisch verkeer

Het verhogen van organisch verkeer gebeurt meestal via zoekmachineoptimalisatie (SEO). SEO omvat technieken zoals het verbeteren van de kwaliteit van je websitecontent, het gebruiken van relevante sleutelwoorden, het optimaliseren van websiteontwerp en -functionaliteit, en het bouwen van waardevolle links naar je site vanaf andere websites.

Metrieken voor organisch verkeer

Er zijn verschillende belangrijke statistieken om te overwegen bij het meten van organisch verkeer. Dit omvat het aantal bezoekers, bouncerate, pagina's per bezoek, gemiddelde tijd op de site, en conversieratio. Het bijhouden van deze statistieken helpt je om je SEO-strategie te verbeteren en je organisch verkeer te verhogen.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!