Breadcrumbs

Breadcrumbs zijn navigatiehulpmiddelen op websites die bezoekers laten zien welke pagina's ze al hebben bezocht, ter verbetering van de gebruikerservaring en SEO.

Betekenis: Breadcrumbs

De term 'breadcrumbs' komt uit het sprookje van Hans en Grietje, waar ze broodkruimels achterlaten om de weg terug naar huis te vinden. In de wereld van marketing verwijst breadcrumbs naar de navigatiehulpmiddelen die bezoekers van een website helpen om hun weg terug te vinden. Het doel van breadcrumbs is om het voor de bezoeker gemakkelijker te maken om te navigeren op de website.

Hoe werken Breadcrumbs?

Breadcrumbs worden meestal bovenaan een websitepagina weergegeven en laten de bezoeker zien welke pagina's ze al hebben bezocht. Deze navigatiemethode wordt met name gebruikt op websites met meerdere niveaus van inhoud. De visitor kan door de breadcrumbs eenvoudig teruggaan naar een voorgaande pagina of het overzicht van een bepaalde categorie, zonder dat ze meerdere keren op de 'terug'-knop van de browser hoeven te klikken.

Waarom zijn Breadcrumbs belangrijk?

Breadcrumbs verbeteren niet alleen de gebruikerservaring, maar kunnen ook bijdragen aan SEO. Ze maken het voor zoekmachines gemakkelijker om de structuur van een website te begrijpen, wat kan leiden tot betere zoekresultaten. Bovendien kunnen breadcrumbs de tijd die bezoekers op een website doorbrengen, verlengen door hen aan te moedigen om door verschillende pagina's te bladeren.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!