Visie

Een visie is het inspirerende, langetermijnbeeld van de toekomst dat een bedrijf nastreeft, een bron van richting en inspiratie voor stakeholders en medewerkers.

Betekenis: Visie

Als je ooit enthousiast bent geworden voor het mission statement van een bedrijf, heb je waarschijnlijk een blik gehad op de visie van dat bedrijf. Een visie is een inspirerend beeld van de toekomst dat bedrijven nastreven. Het is een langetermijnuitzicht, ontworpen om richting en inspiratie te bieden aan zowel de medewerkers als de stakeholders van het bedrijf.

Waarom is een Visie Belangrijk?

Een sterke visie gaat verder dan simpele doelstellingen en targets. In plaats daarvan is het een verreikende blik op wat het bedrijf hoopt te realiseren. Een krachtige visie kan een gevoel van doelgerichtheid en verbinding bevorderen onder werknemers, wat op zijn beurt op lange termijn tot betere bedrijfsresultaten kan leiden.

Visie vs. Missie

Hoewel ze vaak door elkaar worden gebruikt, is er een verschil tussen een visie en een missie. Een missie is wat een bedrijf op dit moment doet, terwijl de visie zich richt op de toekomst en wat het bedrijf uiteindelijk wil bereiken.

Hoe een Visie te Maken

Er is geen vaste formule om een visie te creëren. Het is echter wel belangrijk dat de visie ambitieus maar toch realistisch is, een positief beeld geeft van de toekomst en resoneert bij zowel medewerkers als stakeholders. Het kan nuttig zijn om medewerkers bij het proces te betrekken, aangezien zij een cruciale rol spelen in het eventualiseren van die visie.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!