Gevelreclame

Gevelreclame is een vorm van buitenreclame waarbij bedrijven hun bedrijfsnaam of reclameboodschap op de gevel van hun pand plaatsen om zichtbaarheid te vergroten.

Betekenis: Gevelreclame

Gevelreclame is een specifieke vorm van buitenreclame waarbij bedrijven hun bedrijfsnaam, logo of reclameboodschap op de gevel van hun pand plaatsen. Dit kan in verschillende vormen en maten, van eenvoudige naamplaatjes tot enorme lichtbakken. Gevelreclame is een zeer effectief middel om zowel jouw merkidentiteit uit te dragen als de zichtbaarheid te vergroten.

Typen gevelreclame

Er bestaan verschillende typen gevelreclame, allemaal met hun eigen kenmerken. Denk hierbij aan lichtbakken, letters op de gevel, reclameborden, vlaggen of banners. Maar ook neonreclame, 3D letters of digitale displays kunnen worden ingezet als gevelreclame.

Belang van gevelreclame

Waarom is gevelreclame belangrijk in de marketingmix? Ten eerste helpt het om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten. Daarnaast draagt gevelreclame bij aan brand awareness en kan het een sterk onderdeel vormen van jouw branding strategie. Het is dus een effectieve manier om jouw Unique Selling Point (USP) te communiceren aan voorbijgangers of potentiële klanten.

Overwegingen bij het gebruik van gevelreclame

Hoewel gevelreclame vele voordelen kent, zijn er ook zeker punten om rekening mee te houden. Zo moet de reclame in lijn zijn met je merkidentiteit en moet deze passen bij het pand en de omgeving. Daarnaast zijn er vaak gemeentelijke regels en vergunningen van toepassing op het plaatsen van gevelreclame.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!