Google mobile friendly test

Ontdek met de Google mobile friendly test hoe jouw website presteert op mobiele apparaten voor een betere gebruikerservaring en SEO.

Betekenis: Google mobile friendly test

Benieuwd of jouw website gesmeerd loopt op mobiele apparaten? De Google Mobile-Friendly Test is jouw go-to tool om dit te controleren. Deze handige online service van Google helpt je te ontdekken hoe mobielvriendelijk jouw website eigenlijk is. Je voert simpelweg de URL van je website in en binnen no-time ontvang je opbouwende feedback. De test analyseert of de pagina goed laadt op mobiele apparaten, of tekst leesbaar is zonder inzoomen en of links voldoende ruimte hebben om makkelijk aan te tikken. Met deze informatie ben je in staat om je site te tweaken voor een optimale gebruikservaring op smartphones en tablets. Belangrijk, want een mobielvriendelijke website is essentieel in een wereld waar het merendeel van de internetgebruikers surft via een mobiel apparaat.

Waarom mobielvriendelijkheid cruciaal is

In deze digitale eeuw waar de smartphone regeert, is het essentieel dat je website mobielvriendelijk is. Het gaat niet alleen om het bieden van gemak aan je bezoekers; Google beloont ook websites die geoptimaliseerd zijn voor mobiele apparaten met een hogere ranking in zoekresultaten. Dus, een positieve score in de Google Mobile-Friendly Test kan je helpen om beter zichtbaar te worden in de online wereld en ervoor zorgen dat je site toegankelijk is voor iedere potentiële klant, ongeacht het apparaat dat zij gebruiken.

Verbeteringen na de test

Wanneer je de resultaten van de Google Mobile-Friendly Test hebt, kun je gericht te werk gaan. Het kan dingen aan het licht brengen zoals niet-ondersteunde software, te dicht op elkaar geplaatste links, leesbaarheidsproblemen of inhoud die breder is dan het scherm. Met deze inzichten kun je de gebruiksvriendelijkheid van je website verbeteren, zorgen voor een soepele mobiele ervaring en je bezoekers vasthouden. Herinner jezelf eraan: een tevreden mobiele gebruiker kan een terugkerende klant worden!

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!