Rlsa

RLSA staat voor Remarketing Lists for Search Ads en is een Google Ads feature waarmee adverteerders gepersonaliseerde advertenties kunnen maken voor eerder bereikte gebruikers.

Betekenis: rlsa

RLSA, een afkorting dat staat voor Remarketing Lists for Search Ads, is een belangrijk element in de wereld van digital marketing. Het is een feature van Google Ads die adverteerders in staat stelt om gepersonaliseerde advertentiecampagnes te maken voor gebruikers die al eerder interactie hebben gehad met hun website of app.

Werking van rlsa

Als een gebruiker je website bezoekt, zet Google een cookie op hun apparaat. Wanneer ze vervolgens een zoekopdracht uitvoeren op Google, kan je, dankzij RLSA, een gepersonaliseerde advertentie laten zien gebaseerd op hun eerdere activiteiten op je website. Op die manier kan je specifieke advertenties maken om deze gebruikers terug te trekken naar je website.

Voordelen van het gebruik van rlsa

Het gebruik van RLSA kan veel voordelen hebben voor merken en bedrijven. Ten eerste kunnen de kosten per klik (CPC) worden verlaagd omdat de strategie gericht is op gebruikers die al eerder interesse hebben getoond in je product of dienst. Ten tweede kan RLSA ook het conversiepercentage verhogen, omdat het herinneren aan je merk vaak leidt tot herhaalde aankopen. Tot slot, RLSA kan helpen bij het creëren van meer relevante advertenties voor de gebruiker, wat de gebruikerservaring op Google verbetert.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!