Blacklisting

Blacklisting is het uitsluiten van entiteiten uit marketingcampagnes vanwege onethisch gedrag of normoverschrijding.

Betekenis: blacklisting

Stel je eens een exclusieve club voor waar alleen de crème de la crème binnen mag. Nu het tegenovergestelde: een lijst waarop je níet wilt staan. Dat is blacklisting. In de wereld van marketing is blacklisting het proces waarbij bedrijven of individuen worden uitgesloten van campagnes of samenwerkingen. Dit gebeurt meestal omdat ze negatief gedrag hebben vertoond, zoals spam verzenden, onethische praktijken hanteren of niet voldoen aan bepaalde standaarden.

Als je op een zwarte lijst staat, zwaai dan maar dag tegen kansen, want advertentienetwerken, e-mailproviders en zoekmachines zullen je als paria behandelen. In essentie wordt je digitale aanwezigheid als onbetrouwbaar gemarkeerd en dat kan ernstige gevolgen hebben voor je online succes. De moral van het verhaal? Houd je aan de regels, speel eerlijk en vermijd de gevreesde zwarte lijst in de digitale speeltuin!

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!