Enhanced ecommerce

Enhanced ecommerce biedt diepgaande inzichten in klantgedrag voor verbeterde webwinkel prestaties.

Betekenis: Enhanced ecommerce

Enhanced ecommerce is een geavanceerd onderdeel van Google Analytics dat speciaal ontworpen is voor webwinkeliers. Het stelt je in staat om diepgaande analyses te maken van het koopgedrag van je klanten. Denk hierbij aan het analyseren van bezoekersstromen, het koopproces, afhaakmomenten en conversiepercentages. Met deze gedetailleerde inzichten kunnen marketeers gerichte acties ondernemen om de verkoopprestaties te verbeteren.

Voordelen van Enhanced ecommerce

Door gebruik te maken van Enhanced ecommerce kunnen bedrijven effectiever hun voorraad beheren, marketingcampagnes optimaliseren en de gebruikerservaring op hun website verbeteren. Realtime data over productprestaties helpen niet alleen om betere beslissingen te nemen, maar ook om persoonlijke aanbiedingen te doen en de klanttevredenheid te verhogen.

Toepassing in de praktijk

De implementatie van Enhanced ecommerce geeft toegang tot een scala aan rapporten. Deze rapporten houden onder andere inzicht bij over de productprestaties, de omzet per transactie, de conversieratio's en het winkelgedrag. Dit stelt bedrijven in staat om hun online strategieën voortdurend te finetunen op basis van actuele data.

Een stap vooruit met Enhanced ecommerce

Het gebruik van Enhanced ecommerce is als het hebben van een extra paar ogen dat waakt over je online winkel. Het geeft je de mogelijkheid om niet alleen op je gevoel af te gaan, maar data-gedreven beslissingen te nemen die leiden tot een verbeterde klantbeleving en uiteindelijk meer verkoop.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!