Internetexplorer

Internetexplorer is een ooit dominante webbrowser ontwikkeld door Microsoft, deze speelde een aanzienlijke rol in digitale marketing en webinnovaties.

Betekenis: internetexplorer

Internet Explorer is een populaire webbrowser die is ontwikkeld door Microsoft. Het was jarenlang de standaardbrowser voor Windows en bood gebruikers toegang tot het wereldwijde web. Webmarketeers moesten rekening houden met internetexplorer bij het creëren van webcontent, omdat deze unieke brandings- en marketingmogelijkheden bood, inclusief de mogelijkheid om websites op een specifieke manier te bekijken en te interageren.

Het belang van internetexplorer in marketing

Hoewel internetexplorer door de jaren heen minder populair is geworden en uiteindelijk door Microsoft Edge is vervangen, was het voor webmarketeers van groot belang. Omdat het zo wijdverbreid was, moesten marketeers ervoor zorgen dat hun websites werken en er goed uitzien in deze browser. Dit betekende vaak dat ze unieke code moesten schrijven specifiek voor internetexplorer om een consistente gebruikerservaring te garanderen.

De evolutie van internetexplorer

Hoewel internetexplorer zijn dominantie heeft verloren, heeft het toch een blijvende impact op het web en op digitale marketing. Het was een pionier op het gebied van vele webstandaarden en -innovaties. Veel van de functies en processen die vandaag de dag vanzelfsprekend zijn in webbrowsers, zoals tabbladen en bladwijzers, werden voor het eerst populair door internetexplorer. Ondanks zijn afname in populariteit, blijft de invloed van internetexplorer voelbaar in de digitale marketingwereld.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!