Bounding box

Een bounding box kadert visuele content voor betere aandacht en interactie.

Betekenis: Bounding box

Een Bounding box is een term die je vaak tegenkomt in zowel de marketingwereld als in design en technologie. De letterlijke betekenis heeft alles te maken met een rechthoekige omtrek, die wordt gebruikt om visuele elementen te kaderen. In marketing kan dit bijvoorbeeld betrekking hebben op de ruimte rondom een logo of advertentie, die duidelijk afbakent wat tot het ontwerp behoort en wat niet. Deze 'box' zorgt ervoor dat de visuele content beter opvalt en dat de belangrijke onderdelen de aandacht krijgen die ze verdienen.

In de digitale wereld gaat de Bounding box vaak een stapje verder. Hier kan het gebruikt worden om interactieve elementen te omsluiten, wat van invloed is op hoe gebruikers met de content interageren. Denk aan de klikbare gebieden op een website of de manier waarop advertenties getoond worden op verschillende schermen. Een goed ontworpen Bounding box is dus essentieel voor een effectieve gebruikerservaring en kan helpen de impact van je marketingboodschap te versterken.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!