Redesign

Redesign in marketing staat voor herontwerpen van product, website, logo of merkidentiteit om prestaties te verbeteren en beter aan te sluiten bij markttrends en klantvoorkeuren.

Betekenis: redesign

In de dynamische wereld van marketing staat de term redesign voor het herontwerpen of significant aanpassen van een bestaand product, website, logo of merkidentiteit. Het doel van een redesign is om de prestaties van het product, de bruikbaarheid van de website of de merkherkenning te verbeteren en te zorgen dat het beter aansluit bij de huidige markttrends, klantvoorkeuren en technologieën.

Doel: redesign

Redesign is een sterke strategie om de betrokkenheid van klanten te verhogen, de gebruikerservaring te verbeteren en uiteindelijk ook de ROI of Return on Investment te verhogen. Het geeft een organisatie ook de mogelijkheid om hun merk up-to-date te houden met de nieuwste trends en technologieën, hun concurrentiepositie te versterken en een meer moderne inkijk te geven aan hun klanten.

Redesign in de praktijk

Het proces van redesign omvat vaak uitgebreid marktonderzoek, analyse van klantgedrag, concurrentieanalyse, en iteratieve ontwerp- en ontwikkelingsfases. Het resultaat is een frisse en verbeterde versie van een product, website, presentatie of merkimago, waardoor u beter kunt inspelen op klantbehoeften en industrietrends. Remember, a redesign is meer dan alleen een cosmetische verandering - het is een strategische zet om uw merk naar een hoger niveau te tillen.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!