Rssfeed

Een rssfeed is een technologie die voortdurend bijgewerkte inhoud van websites verzamelt en deze overzichtelijk presenteert, waardoor het een waardevolle tool is voor digitale marketing.

Betekenis: rssfeed

De marketingterm 'rssfeed' verwijst naar een technologie die constant bijgewerkte inhoud van een bepaalde website verzamelt en deze in een overzichtelijke en eenvoudig leesbare vorm presenteert. De afkorting 'RSS' staat voor 'Rich Site Summary', maar wordt vaker geïnterpreteerd als 'Really Simple Syndication'.

Wat doet een rssfeed?

Een rssfeed verzamelt nieuwe inhoud van gewenste websites en biedt deze aan de gebruiker aan in één overzicht. In plaats van naar elke individuele website te moeten gaan om updates te controleren, kan een gebruiker simpelweg hun RSS-feed lezer bekijken om alle nieuwe inhoud te zien. Dit bespaart tijd en verbetert de efficiëntie, waardoor het een waardevolle tool is voor het volgen van nieuws en updates van meerdere bronnen op het internet.

Belang van rssfeed in marketing

In de wereld van digital marketing, speelt rssfeed een cruciale rol bij het genereren van websiteverkeer en het verhogen van de online zichtbaarheid. Door regelmatig nieuwe, relevante en boeiende inhoud te publiceren via een rssfeed, kunnen merken en bedrijven een trouw lezerspubliek opbouwen. Bovendien kan een rssfeed gebruikt worden om nieuwsbriefabonnees te bereiken, wat kan resulteren in hogere klik- en open ratio's.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!