Orders per mille

Orders per mille is een marketingterm die verwijst naar het aantal bestellingen ontvangen per 1000 impressies van een advertentie, als maatstaf voor succes.

Betekenis: Orders per mille

"Orders per mille" is een marketingterm die verwijst naar het aantal bestellingen dat wordt ontvangen per duizend impressies van een advertentie of campagne. In essentie, het is een maatstaf voor hoe succesvol een bepaalde advertentie of campagne is in het genereren van bestellingen.

Hoe werkt Orders per mille?

Stel je adverteert een product en het wordt 1000 keer bekeken. Als er van die 1000 views 10 bestellingen worden geplaatst, dan is jouw "orders per mille" 10. Dit cijfer geeft je inzicht in hoe effectief jouw advertentie is in het omzetten van views naar sales.

Waarom is Orders per mille belangrijk?

Om de effectiviteit van een advertentie te beoordelen, moeten marketeers verschllende metrics in de gaten houden. "Orders per mille" is een van deze maatstaven. Het helpt marketeers te begrijpen welke advertenties de meeste bestellingen opleveren en welke minder succesvol zijn. Deze kennis kan vervolgens worden gebruikt om bestaande en toekomstige marketingstrategieën te optimaliseren.

Verband met andere marketingtermen

Het concept van "orders per mille" is nauw verbonden met andere belangrijke marketingtermen, zoals Click-Through Rate (CTR) en Cost Per Order (CPO). Door deze samen te gebruiken, kunnen marketeers een duidelijk beeld krijgen van hoe effectief hun advertenties zijn en of ze een goede return-on-investment (ROI) ontvangen van hun marketinginspanningen.

Samengevat

"Orders per mille" is een essentiële maatstaf voor de effectiviteit van een advertentie of campagne. Het kan marketeers helpen beter te begrijpen welke advertenties klanten aanspreken en leiden tot aankopen, en welke opnieuw moeten worden beoordeeld of versteld.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!