Largest-contentful-paint-lcp-2

Largest Contentful Paint (LCP) 2 meet de laadtijd van het grootste zichtbare element bij het laden van een webpagina. Deze maatregel beïnvloedt de gebruikerservaring en de zichtbaarheid in zoekmachines.

Betekenis: Largest Contentful Paint (LCP) 2

Largest Contentful Paint (LCP) 2 is een cruciaal webprestatiecijfer dat de laadtijd meet van het grootste inhoudelijke element dat zichtbaar is in het viewport van de gebruiker tijdens het laden van een webpagina. Dit kan bijvoorbeeld een achtergrondafbeelding of een grote blok tekst zijn.

Dit webgebaseerde prestatiegetal is een significant onderdeel van de Core Web Vitals, dat door Google wordt gebruikt om de gebruikerservaring van een webpagina te beoordelen. Het is een waardevolle meting voor website-eigenaren en webontwikkelaars, omdat een langere LCP-tijd kan wijzen op problemen met traag laden van inhoud, wat resulteert in een negatieve gebruikerservaring.

Het optimaliseren van de LCP kan dus de algemene webperformance verbeteren en bijdragen aan betere zichtbaarheid in zoekmachines, wat uiteindelijk kan resulteren in meer verkeer naar je website en een hogere conversieratio.

Het begrijpen en verbeteren van de LCP kan voor marketeers van groot belang zijn om te zorgen voor een goede gebruikservaring, een betere rangschikking in zoekmachines en uiteindelijk, het behalen van hun marketingdoelstellingen.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!