First input delay fid 2

First input delay fid 2 (FID) is een marketingterm die de tijd meet tussen de eerste interactie van een gebruiker met een webpagina en de reactie van de browser.

Betekenis: first input delay fid 2

First Input Delay (FID), ook bekend als "first input delay fid 2", is een belangrijke marketingterm in de wereld van de digitale marketing. Het verwijst naar de tijd tussen de eerste interactie van de gebruiker met een webpagina en het moment waarop de browser daadwerkelijk kan reageren op die interactie.

Stel je voor dat een gebruiker op een knop klikt op een webpagina, maar de browser reageert niet onmiddellijk omdat hij nog steeds bezig is met het laden van andere elementen op de pagina. De tijd tussen de klik van de gebruiker en de reactie van de browser is de First Input Delay.

Belang van first input delay fid 2

Het meten en verbeteren van de FID is cruciaal voor een optimale gebruikerservaring. Een lange FID kan leiden tot een frustrerende gebruikerservaring, wat weer kan resulteren in een hoger bouncepercentage en een lagere conversieratio.

Een goede FID-score ligt meestal onder de 100 milliseconden. Dit betekent dat het niet langer dan 100 milliseconden mag duren voordat de browser reageert op de eerste interactie van de gebruiker.

Gerelateerde marketingtermen

Er zijn diverse andere marketingtermen die je wellicht interessant vindt:

  • De Page Load Time is een andere cruciale factor voor de gebruikerservaring.
  • De term Mobile-first indexing verwijst naar de praktijk van Google om de mobiele versie van een website te indexeren voordat de desktopversie geïndexeerd wordt.

Zoals je kunt zien, maakt de first input delay fid 2 deel uit van een breder ecosysteem van termen en concepten binnen de online marketingwereld. Het verbeteren van de FID kan een grote bijdrage leveren aan het succes van je marketinginspanningen.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!