Naw-gegevens

NAW-gegevens zijn basisinformatie over een persoon of bedrijf, inclusief Naam, Adres en Woonplaats, die essentieel zijn voor marketingdoeleinden en klantenservice.

Betekenis: naw-gegevens

NAW-gegevens verwijzen naar de basisinformatie van een persoon of een bedrijf. NAW staat voor Naam, Adres en Woonplaats. Het is de meest basisinformatie die bedrijven van hun klanten vereisen voor commerciële transacties, klantenservice en marketing doeleinden.

Waarom zijn naw-gegevens belangrijk in marketing?

NAW-gegevens zijn essentieel in marketing omdat het bedrijven helpt om hun klanten beter te begrijpen en te segmenteren. Dit maakt een effectievere en gepersonaliseerde communicatie mogelijk op basis van de locatie en andere persoonlijke informatie. Bovendien kunnen deze gegevens ook gebruikt worden voor het maken van accurate klantprofielen en doelgroep segmentatie.

Privacy en bescherming van naw-gegevens

Hoewel naw-gegevens waardevol zijn voor bedrijven, is het cruciaal om de privacy van klanten te respecteren en hun gegevens veilig te bewaren. Het is de verantwoordelijkheid van het bedrijf om te voldoen aan de privacywetgeving, zoals de AVG in de Europese Unie die strenge regels hanteert op het gebied van persoonlijke data bescherming.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!