Am

AM in marketing staat voor 'ante meridiem' wat 'voor de middag' betekent en kan het optimale moment zijn voor een marketingactie afhankelijk van de doelgroep en tijdzone.

Betekenis: am

In de wereld van marketing is 'am' geen afkorting of specifieke term, maar het kan verwijzen naar 'ante meridiem' wat betekent 'voor de middag' in het Latijn en vaak wordt gebruikt in tijdnotaties. Het is belangrijk voor marketeers om te weten wanneer ze hun berichten moeten plannen om hun doelgroep effectief te bereiken. Voor sommige bedrijven kunnen de vroege uren ('am') de ideale tijd zijn om hun doelgroep te bereiken, terwijl anderen misschien beter presteren in de 'pm' uren.

Het belang van tijd in marketing

Het begrijpen van het juiste moment om marketingacties uit te voeren is cruciaal voor succes. Of het nu gaat om e-mailmarketing, social media posts of het lanceren van een nieuwe productcampagne, timing kan echt het verschil maken tussen een succesvolle en een minder succesvolle marketing inspanning.

AM in digitale marketing

In digitale marketing kan 'am' worden gebruikt om te refereren aan de 'ochtend' uren, de tijd van de dag wanneer mensen vaak hun e-mails checken of door social media scrollen. Het planmatig uitrollen van marketingacties tijdens deze uren kan helpen om een groter bereik en betere zichtbaarheid te behalen.

De invloed van locatie

Bedenk dat 'am' tijd in verschillende tijdzones kan variëren. Als je bijvoorbeeld op internationaal niveau opereert, moet je rekening houden met de verschillende 'am' uren in de verschillende tijdzones van je doelgroepen. Dit speelt een integrale rol in het effectief uitvoeren van je marketingstrategie.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!