Ssl

SSL (Secure Socket Layer) waarborgt een veilige digitale omgeving door een beveiligde verbinding tussen de server en de bezoeker te creëren.

Betekenis: SSL

SSL staat voor Secure Socket Layer en speelt een essentiële rol bij het waarborgen van een veilige digitale omgeving. Wanneer een website een SSL certificaat heeft, betekent dit dat er een beveiligde verbinding is tussen de server en de bezoeker waardoor data veilig, en vrij van hackers of andere vormen van cybercriminaliteit, verstuurd kan worden.

Belang van SSL in Marketing

Het bezit van een SSL-certificaat is cruciaal in succesvolle marketingstrategieën. Het draagt bij aan het creëren van een veilige omgeving voor klanten om hun gegevens te delen en transacties uit te voeren. Ook valideert SSL de authenticiteit van een website. Dit verhoogt de betrouwbaarheid van een merk en kan potentieel meer klanten aantrekken. Bovendien kan SSL een positieve invloed op de SEO-rangschikking van een website hebben.

Hoe SSL werkt

Wanneer een bezoeker een website met SSL betreedt, vindt er een proces plaats genaamd 'SSL Handshake'. Hierbij verifieert de webserver zijn identiteit door een 'digitale handdruk' met de webbrowser van de bezoeker. Zo wordt er een veilige verbinding tot stand gebracht. Deze verbinding zorgt ervoor dat alle informatie die wordt uitgewisseld, zoals creditcardgegevens of persoonlijke informatie, privé en beveiligd blijft.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!