Out of home

Out of home (OOH) verwijst naar alle vormen van marketing die een consument buitenshuis ervaart, zoals billboards, posters en digitale schermen.

Betekenis: out of home

Out-of-home, afgekort tot OOH, is een brede term in de marketing wereld die zich richt op elk soort medium dat buiten het huis van een consument wordt ervaren. Deze term beslaat een breed scala aan advertenties, waaronder billboards, banners, posters, digitale schermen, en zelfs bus-, trein-, en taxireclames.

Werking van out of home Marketing

Out-of-home marketing is bijzonder effectief voor het bouwen van merkbekendheid en het bereiken van een groot, divers publiek. Deze vorm van marketing kan een onderdeel zijn van een grotere geïntegreerde marketingcommunicatiestrategie, waarbij verschillende soorten media worden gebruikt om een ​​consistent merkbericht te leveren.

Voordelen van out of home Marketing

Een van de grote voordelen van out of home reclame is dat het moeilijk te negeren is. In tegenstelling tot andere vormen van reclame, zoals online advertising, kunnen consumenten out of home advertenties niet overslaan of uitzetten, waardoor ze een potentieel krachtigere impact kunnen hebben. OOH is ook uitermate geschikt om lokaal bereik te vergroten en kan 24/7 zichtbaar zijn.

Variëteiten binnen out of home Marketing

Er zijn veel variëteiten binnen out of home marketing, waaronder traditioneel OOH (zoals billboards), transport OOH (zoals bus wraps), en digitaal Out-of-home (DOOH), zoals digitale billboards en interactieve kiosken. De vorm en strategie die een bedrijf kiest om met OOH te gebruiken, hangt af van hun specifieke doelen en hun doelgroep.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!