Vacationmessage

Een vacationmessage is een automatisch antwoord op inkomende e-mails tijdens afwezigheid, zoals een vakantie of PTO, om klanten op de hoogte te houden.

Betekenis: vacationmessage

In de wereld van digitale marketing, komt de term 'vacationmessage' vaak voor. Dit is een soort bericht dat automatisch wordt verzonden als reactie op binnenkomende e-mails, wanneer een persoon niet beschikbaar is, bijvoorbeeld tijdens een vakantie of PTO (paid time off).

Het belang van een Vacation-Message

Door een vacationmessage in te stellen, kunnen klanten en cliënten op de hoogte worden gebracht van uw afwezigheid en krijgen ze een indicatie wanneer ze doorgaans een reactie kunnen verwachten. Dit draagt bij aan goede klantenservice, omdat klanten zich gehoord voelen, zelfs wanneer u er even niet bent.

Hoe stel je een Vacation-Message in

Meestal bieden e-mailproviervicediensten eenvoudige opties om deze berichten in te stellen. Wanneer geactiveerd, wordt het bericht automatisch verzonden naar iedereen die een e-mail verstuurt naar het opgegeven adres. In het bericht is het nuttig om uw verwachte retourdatum te vermelden, alsook elke alternatieve contactpersoon of bron van ondersteuning tijdens uw afwezigheid.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!