Msn

MSN is een verzameling diensten van Microsoft, waaronder nieuws, e-mail en instant messaging. Het wordt nu vaak gebruikt in internetmarketing voor advertenties op Microsoft-platformen.

Betekenis: MSN

MSN staat voor 'Microsoft Network', een verzameling van diensten, waaronder nieuwsuitzendingen, e-mailservice (MSN Hotmail, later bekend als Windows Live Hotmail), instant messaging (MSN Messenger, later Windows Live Messenger) en later, zoekdienst (MSN Search, Wat is Bing geworden).

Hoewel vele van deze services niet langer actief zijn, leeft de term MSN voort op het gebied van internetmarketing, namelijk met betrekking tot het vertonen van advertenties op MSN's vervangende platformen zoals Outlook.com

Hoe MSN het verschil maakt in marketing

MSN, nu meestal aangeduid als Bing, is essentieel voor marketeers die een multi-platform benadering volgen. Hoewel Google het grootste deel van het marktaandeel in beslag neemt, zijn er nog steeds miljoenen mensen die Bing en andere Microsoft-services dagelijks gebruiken. Het targeten van deze gebruikers kan je merk helpen zich op een bredere schaal te verspreiden.

Adverteren op MSN

Als je wilt adverteren op MSN (Bing), kun je een account maken op Microsoft Advertising. Dit platform biedt adverteerders toegang tot miljoenen Bing-, Yahoo- en MSN-gebruikers. Bing Ads zorgt niet alleen voor verhoogde zichtbaarheid, maar ook voor nuttige gegevens. Met het platform's uitgebreide rapportagefuncties, kun je inzicht krijgen in wie je advertenties ziet en hoe ze erop reageren.

Conclusie

Hoewel MSN misschien niet de eerste keuze is voor een marketeer, biedt het adverteren op Microsoft-netwerk een waardevolle kans om een reeks unieke internet gebruikers te bereiken. Met de juiste strategie en inzet kan MSN een belangrijk onderdeel vormen van een uitgebreide marketingstrategie.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!