Doorwaypages

'doorwaypages' verwijzen naar speciaal ontworpen webpagina's die dienen als een 'deur' naar de hoofdcontent van een site, waarbij het doel is om de zichtbaarheid op zoekmachines te verbeteren.

Betekenis: doorwaypages

Een fascinerende term in de marketingwereld is 'doorwaypages'. Dit zijn specifiek ontworpen pagina's op een website die in wezen dienen als een portaal of "deur" naar de hoofdcontent van de site. Waarom zou je je afvragen? Nou, het hele idee hierachter is om de zichtbaarheid van de website op zoekmachines zoals Google te verbeteren.

De werking van doorwaypages

Doorwaypages zijn geoptimaliseerd voor specifieke zoekwoorden of zinsdelen. Wanneer een gebruiker een van die zoekwoorden in een zoekmachine invoert, hebben de doorwaypages een hogere kans om op de resultatenpagina te verschijnen dan de hoofdpagina van de website. Maar let op, misbruik kan leiden tot straffen van de zoekmachine.

Voor- en nadelen van doorwaypages

Net zoals bij de meeste marketingstrategieën zijn er zowel voordelen als nadelen aan verbonden. Een voordeel is de potentie om de zoekmachine ranking van een website te verbeteren. Een nadeel is echter dat als ze niet correct worden uitgevoerd, het kan leiden tot een straf van zoekmachines, die de zichtbaarheid van de website juist kan verminderen.

Conclusie

Samengevat, doorwaypages kunnen een krachtig hulpmiddel zijn in SEO, maar ze moeten met zorg en kennis van zaken worden gebruikt. Houd er ook rekening mee dat ze slechts een klein onderdeel vormen van een holistische SEO-strategie.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!