Triple play

Triple play is een marketingterm in de telecommunicatiesector voor een pakket van drie communicatiediensten: breedbandinternet, televisie en telefonie, aangeboden door één provider.

Betekenis: triple play

Triple-play is een marketingterm die gebruikt wordt in de telecommunicatiesector. Triple-playdiensten zijn gebundelde pakketten die bestaan uit drie verschillende soorten communicatiediensten: breedbandinternet, televisie en telefonie. Deze diensten worden meestal aangeboden door één provider als een gecombineerd pakket, wat zorgt voor gemak bij de klant en efficiëntie voor de provider.

Hoe werkt triple play?

Met een triple-playpakket krijg je toegang tot internet, tv en telefonie via één enkele verbinding. Meestal wordt dit gerealiseerd via DSL of via fiber-optic technologie. Voor de klant betekent dit gemak omdat hij/zij maar één rekening hoeft te betalen en slechts met één bedrijf te maken heeft voor alle drie de diensten. Voor de provider betekent dit dat zij in staat zijn om hun klanten te behouden en hun klantenkring te vergroten.

Voordelen van triple play

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van triple-playdiensten. Ten eerste is er het gemak van het hebben van slechts één provider voor alle communicatiediensten. Daarnaast leidt de bundeling van diensten vaak tot kostenbesparingen voor de klanten. Verder biedt het ook zakelijke klanten de kans om hun communicatie efficiënter en effectiever te beheren.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!