Eat

E-a-t staat voor expertise, authoritativeness en trustworthiness, cruciaal voor online content kwaliteit.

Betekenis: eat

In de dynamische wereld van online marketing staat eat voor 'Expertise, Authoritativeness, Trustworthiness'. Deze drie elementen zijn fundamenteel voor het evalueren van de kwaliteit en betrouwbaarheid van inhoud op het internet. Expertise verwijst naar de kennis en ervaring van de inhoudscreator op het betreffende gebied. Authoritativeness heeft te maken met de erkenning die de creator of de inhoud geniet binnen de branche. Trustworthiness betekent betrouwbaarheid, wat inspeelt op de eerlijkheid en nauwkeurigheid van de informatie die wordt verstrekt.

Het concept van eat is vooral belangrijk voor websites die YMYL-pagina's bevatten, wat staat voor 'Your Money or Your Life'. Denk aan financiële adviezen, gezondheidsgerelateerde informatie en juridische aanbevelingen. Hier wordt extra nadruk gelegd op hoge eat-niveaus, omdat deze informatie een directe impact kan hebben op het welzijn of de financiën van gebruikers.

Het verbeteren van eat kan bijvoorbeeld door het publiceren van diepgaande, goed onderzochte content, het vermelden van referenties en het verkrijgen van links van gezaghebbende bronnen. Dit alles helpt niet alleen om vertrouwen bij de bezoeker op te bouwen, maar heeft ook een positieve invloed op de zichtbaarheid binnen zoekmachines zoals Google.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!