Tagon

Een 'tagon' is extra marketingboodschap aan eind van een advertentie, gebruikt om de hoofdbodschap te versterken, zoals een aanbieding of herhaling van het merk.

Betekenis: tagon

Een 'tagon' is een term die in de marketingwereld veelvuldig wordt gebruikt. Het is kort gezegd een extra stukje boodschap dat aan het einde van een advertentie, commercial of een andere marketinguiting wordt toegevoegd. Dit extra stukje, ook wel de 'tagon', wordt gebruikt om de hoofdboodschap aan te vullen of te versterken. Het kan bijvoorbeeld gaan om een extra aanbieding, een aanvullende mededeling of een herhaling van het merk of product dat gepromoot wordt.

Functie van de tagon

De 'tagon' vervult een belangrijke functie in de marketingwereld. Het zorgt er namelijk voor dat de doelgroep een sterker beeld krijgt van het merk of het product dat gepromoot wordt. Het kan ook een manier zijn om de doelgroep tot actie aan te zetten, bijvoorbeeld door een bepaalde aanbieding te benadrukken. Met de juiste strategie kan een 'tagon' een impactvolle toevoeging zijn die de effectiviteit van de marketinguiting aanzienlijk kan verhogen.

Variëren met tagons

Er kan volop gevarieerd worden met 'tagons'. Ze kunnen bijvoorbeeld tijdsgebonden zijn, specifiek gericht op een bepaalde doelgroep, of juist meer algemeen van aard. Het belangrijkste aspect aan de 'tagon' is dat het een aanvulling moet zijn op de hoofdboodschap en deze moet versterken. Door hier creatief mee om te gaan, kun je als marketeer de aandacht van je doelgroep vasthouden en ze een sterker beeld geven van je merk of product.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!