Turnkey

Turnkey verwijst naar een product of dienst dat volledig ontwikkeld en gebruiksklaar aan de klant wordt geleverd, vaak voordelig vanwege tijds- en kostenbesparingen.

Betekenis: turnkey

Bij marketing spreekt men van een turnkey project wanneer een product of dienst volledig ontwikkeld en gebruiksklaar aan de klant wordt overhandigd. Deze term is zeer gebruikelijk in verschillende sectoren, waaronder vastgoed, softwareontwikkeling en reclamecampagnes. Sleutel-op-de-deur is een andere benaming die vaak wordt gebruikt voor dezelfde marketingterm.

Voordelen van turnkey

Ondernemers vinden turnkey oplossingen vaak voordelig, omdat ze tijd en middelen besparen. In plaats van meerdere specialisten in te huren, neemt één bedrijf het gehele proces op zich. Dit versnelt vaak de productietijd en verkleint de kans op fouten tijdens het proces, wat uiteindelijk leidt tot kostenbesparingen.

Turnkey in de praktijk

Een voorbeeld van een turnkey project in de marketing is wanneer een reclamebureau een volledige campagne voor een klant ontwikkelt. Ze verzorgen dan alles, van de conceptontwikkeling tot het ontwerpen van de advertenties en de media inkoop. Het eindresultaat is een kant-en-klare campagne die direct kan worden gelanceerd.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!