Shoppableposts

Shoppableposts zijn een tool op social media platforms, waarmee bedrijven producten direct aan hun volgers kunnen verkopen via foto's of video's.

Betekenis: shoppableposts

Shoppableposts is een innovatieve tool in de wereld van online marketing. Het is een functie die social media platforms zoals Instagram en Facebook hebben geïntroduceerd, waarbij bedrijven hun producten direct aan hun volgers kunnen aanbieden via het plaatsen van foto's of video's. In plaats van alleen maar te kijken, kunnen gebruikers nu ook direct vanuit de post overgaan tot aankoop.

Hoe werken shoppableposts?

Wanneer een merk of bedrijf een shoppablepost creëert, worden er tags aan het bericht toegevoegd die verbonden zijn met de producten op de foto of video. Gebruikers kunnen op deze tags klikken, waarbij ze direct doorgestuurd worden naar de productpagina op de website van het merk of bedrijf. Dit maakt het makkelijker voor potentiële klanten om een product te kopen dat zij leuk vinden op de social media-pagina's van een merk.

Voordelen van shoppableposts

Shoppableposts kunnen een uiterst effectieve marketingstrategie zijn. Ze maken het aankoopproces voor de consument eenvoudiger en sneller, wat leidt tot hogere conversieratio's. Bovendien kunnen ze bedrijven helpen hun producten op een visueel aantrekkelijke manier te presenteren en direct te linken aan hun e-commerce winkel. Dit kan de merkherkenning vergroten en een grotere merkbetrokkenheid creëren.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!