Accelerated mobile pages

Accelerated mobile pages (AMP) is een open-source project ontworpen om de efficiëntie van webpagina's op mobiele apparaten te verbeteren, wat leidt tot snellere laadtijden.

Betekenis: accelerated mobile pages

Accelerated Mobile Pages, vaak afgekort als AMP, is een open-source project ontworpen om webpagina’s efficiënter te maken voor mobiele gebruikers. Het wordt door marketeers gebruikt om snel laden van webpagina's op mobiele apparaten te garanderen.

Hoe werkt accelerated mobile pages?

AMP optimaliseert mobiele webpagina's door een minimale set technische functionaliteiten te gebruiken. Dit resulteert in snellere laadtijden op mobiele apparaten, wat helpt om de gebruikersbeleving te stimuleren en de zichtbaarheid van de zoekmachine te verbeteren.

Voordelen van accelerated mobile pages

Een van de grootste voordelen van AMP is dat het helpt bij het verbeteren van de mobiele ervaring van gebruikers. Dit kan leiden tot een hogere betrokkenheid en beter behoud. Daarnaast helpt AMP bij het verhogen van de positie in zoekmachineresultaten, doordat snellere pagina laadtijden worden beloond door zoekmachines.

Gebruik van accelerated mobile pages in digitale marketing

In een tijdperk waar mobiele gebruikers steeds dominanter worden, speelt het gebruik van AMP in digitale marketing een belangrijke rol. Door webpagina's sneller te laden op mobiele apparaten, kunnen bedrijven een betere gebruikerservaring leveren, wat kan resulteren in hogere betrokkenheid en uiteindelijk meer conversies.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!