Google grants

Google grants is een gratis advertentieprogramma van Google voor non-profits, tot $10.000/maand voor promotie en zichtbaarheid.

Betekenis: Google grants

Google grants is een genereus programma aangeboden door Google dat non-profitorganisaties de mogelijkheid geeft om gratis te adverteren op de Google-zoekmachine. Dit programma, onderdeel van Google for Nonprofits, stelt gekwalificeerde organisaties in staat om tot $10.000 per maand te ontvangen in advertentietegoed. Dit betekent dat non-profits hun missie en projecten kunnen promoten, meer zichtbaarheid kunnen krijgen en hun online aanwezigheid kunnen versterken zonder hun budget te belasten.

Het gebruik van Google grants kan bijdragen aan het verhogen van het bewustzijn, het werven van donaties en het vinden van vrijwilligers door het richten op relevante zoekwoorden voor de organisatie. Echter, er zijn belangrijke regels en richtlijnen waaraan voldaan moet worden om deel te kunnen uitmaken van dit programma en om het toegewezen budget efficiënt te blijven benutten. Het omarmen van Google grants biedt non-profits een unieke kans om hun verhaal te delen en hun impact te vergroten.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!