Run of channel

Run of channel is een strategie in digitale advertenties, waarbij advertenties worden verspreid over een hele categorie of kanaal, met als doel een breder publiek te bereiken.

Betekenis: run of channel

Een run of channel strategie is een vorm van digitale advertentieplaatsing waarbij adverteerders kiezen om hun advertenties te verspreiden over een hele categorie of kanaal op een advertentieplatform, in plaats van zich te richten op specifieke websites of pagina's binnen dat kanaal.

Waarom kiezen voor run of channel?

Run of channel wordt vaak gebruikt om een breder publiek te bereiken. Doordat de advertenties verspreid worden over een heel kanaal, bereikt het meerdere contexten en demografieën, wat kan leiden tot meer bereik en zichtbaarheid voor de adverteerder en ook grotere kans op conversie.

Voor- en nadelen van run of channel

Eén van de voordelen van run of channel is de verhoogde zichtbaarheid en de mogelijkheid om een breed publiek te bereiken. Het is echter ook belangrijk om te weten dat deze benadering kan leiden tot minder controle over waar jouw advertenties worden weergegeven, wat eventueel een impact kan hebben op de effectiviteit van je campagne.

Run of channel in online marketing strategie

In het algemeen is het belangrijk om run of channel plaatsingen te overwegen als onderdeel van een evenwichtige en gediversifieerde digitale marketingstrategie. In combinatie met andere gerichte advertentietechnieken, kan run of channel helpen om het bereik te vergroten en de merkbekendheid te verbeteren.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!