Remote working

Telewerken stelt werknemers in staat om werk te doen vanaf welke plek dan ook, met behulp van technologie en internet om te communiceren en taken uit te voeren.

Betekenis: remote working

Remote-working, ook wel bekend als telewerken, is een werkstijl die werknemers in staat stelt om werk te doen vanuit elke locatie, dit kan af en toe vanuit huis zijn, volledig vanuit een externe locatie of een combinatie van beide. Hierbij maken werknemers gebruik van technologie en internet om te communiceren met hun collega's en taken uit te voeren.

Voordelen van remote working

Remote-working biedt tal van voordelen voor zowel werknemers als werkgevers. Voor werknemers betekent dit bijvoorbeeld een betere balans tussen werk en privé, lagere woon-werkverkeerkosten en een vaak hogere productiviteit. Voor werkgevers leidt het tot lagere kantoorkosten, toegang tot een groter talentenpool en hogere retentiecijfers.

Uitdagingen van remote working

Hoewel er tal van voordelen zijn, zijn er ook uitdagingen die komen kijken bij remote-working. Dit omvat onder andere het handhaven van communicatie en samenwerking, het managen van de productiviteit van het team en het waarborgen van de betrokkenheid en het welzijn van werknemers bij afstandswerken.

De Toekomst van remote working

Diverse onderzoeken voorspellen een toenemende trend in remote-working, aangezien technologische ontwikkelingen doorgaan en attitudes over werk veranderen. Veel organisaties evalueren momenteel hun beleid op gebied van remote-working en overwegen meer flexibele werkregelingen.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!