Supervised learning

Supervised learning traint modellen met gelabelde data om patronen te herkennen en voorspellingen te doen.

Betekenis: Supervised learning

Stel je voor dat je een marketinggenie bent die een assistent inwerkt om je klusjes feilloos over te nemen. Deze assistent is een computerprogramma en het klusje, dat is het herkennen van patronen in data. Dit is precies waar Supervised learning, een onderdeel van machine learning, om de hoek komt kijken. Bij Supervised learning train je modellen aan de hand van gelabelde data. Dat betekent dat je de computer voorbeelden geeft van de juiste outputs gebaseerd op bepaalde inputs. Hiermee leert het model de relaties tussen de inputs en de gewenste outputs, net zoals een medewerker leert wat goed werk is door feedback van een supervisor.

Deze trainingsmethode wordt veel gebruikt in marketing om klantgedrag te voorspellen, antwoorden te sorteren of zelfs de sentimenten in klantenfeedback te analyseren. In een wereld waar de berg aan data elke seconde groeit, helpt Supervised learning marketeers om hun doelgroep beter te begrijpen en hun campagnes meer gepersonaliseerd en effectief te maken. Kortom, Supervised learning is je digitale marketingexpert, getraind om data te vertalen naar strategische beslissingen.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!