Smsmarketing

Smsmarketing is een directe en persoonlijke marketingaanpak waarbij klanten via hun mobiele telefoon worden geïnformeerd over nieuwe producten, aanbiedingen of belangrijke informatie.

Betekenis: smsmarketing

Smsmarketing is een effectieve strategie die bedrijven gebruiken om klanten direct op de hoogte te houden van nieuwe producten, speciale aanbiedingen of belangrijke informatie. De berichten worden rechtstreeks naar de mobiele telefoon van de klant gestuurd, waardoor deze marketingtechniek een directe en persoonlijke vorm van communicatie is.

Voorbeelden van Smsmarketing

Enkele voorbeelden van smsmarketing zijn kortingscodes die naar klanten worden gestuurd, herinneringen over aanstaande afspraken of evenementen, of updates over de verzending van een bestelling. Het is een zeer doeltreffende manier om klanten op de hoogte te houden en een hogere betrokkenheid en conversieratio te realiseren.

Voordelen van Smsmarketing

Een van de voornaamste voordelen van smsmarketing is het feit dat bijna alle sms-berichten worden geopend en gelezen door de ontvanger. Hierdoor is het doeltreffender dan andere vormen van marketing. Tevens heeft het een groter bereik omdat er geen internetverbinding nodig is om een sms te ontvangen. Bovendien kan een bedrijf met smsmarketing een gepersonaliseerde boodschap verzenden, wat kan leiden tot een hogere klantbetrokkenheid.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!