Time to market

Time to market is de tijd die nodig is om een idee om te zetten in een product en dit op de markt te brengen, inclusief ontwikkeling, testen, marketing en verkoop.

Betekenis: time to market

Time to market refereert aan de tijd die nodig is om een idee om te zetten in een product en het vervolgens op de markt te brengen. Dit proces omvat het ontwikkelen van een concept, het creëren van het product, het testen voor kwaliteitsborging en uiteindelijk de marketing en verkoop.

Belang van snelle time to market

Een snelle time to market kan bedrijven een concurrentievoordeel bieden. Hoe sneller een bedrijf een product op de markt kan brengen, hoe sneller het de verkoop kan genereren en mogelijk een voorsprong kan hebben op concurrenten. Dit is vooral cruciaal in industrieën waar innovatie snel plaatsvindt, zoals technologie en mode.

Time to market optimaliseren

Er zijn verschillende strategieën om de time to market te verkorten. Dit kan variëren van het verbeteren van de efficiëntie van productontwikkelingsprocessen, het invoeren van nieuwe technologieën, het nauwer samenwerken met leveranciers, tot het verbeteren van de organisatiestructuur. Het belangrijkste is om de juiste balans te vinden tussen snelheid en kwaliteit, want het snel op de markt brengen van een inferieur product kan schadelijk zijn voor de merkreputatie.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!