Nonyieldable

In marketing, verwijst nonyieldable naar een product of dienst dat niet profiteert van prijsdalingen of verhogingen, beïnvloedt de bedrijfswinstgevendheid.

Betekenis: nonyieldable

In de context van marketing duidt de term "nonyieldable" op een situatie waarin een bepaald product of dienst niet kan profiteren van prijsdalingen of prijsverhogingen. Dit kan betrekking hebben op verschillende aspecten van marketing, waaronder prijsstrategieën en inkoopkosten.

Waarom nonyieldable belangrijk is in Marketing

Strategieën worden vaak ontworpen rondom de potentie van een product om te 'opbrengen' of 'yielden'. Producten die niet in staat zijn om te profiteren van prijsveranderingen op de markt - of nonyieldable producten - kunnen de winstgevendheid van een bedrijf ernstig beïnvloeden. Een bedrijf moet daarom grondig begrijpen welke producten nonyieldable zijn om effectieve strategieën te kunnen ontwerpen.

Interactie van nonyieldable met andere Marketingtermen

Nonyieldable producten kunnen verschillende nuances hebben in relatie tot andere marketingbegrippen. Zo kan een product bijvoorbeeld nonyieldable zijn vanwege externe marktfactoren, zoals vraag en aanbod, of interne bedrijfsfactoren, zoals de. Het is daarom belangrijk om een goed begrip te hebben van deze interacties bij het plannen van marketingstrategieën.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!