Mirrorsite

Een mirrorsite is een duplicaat van een hoofdwebsite op een andere server om laadtijden te verbeteren en als back-up te dienen.

Betekenis: mirrorsite

Stel je voor, je hebt een website die zoveel bezoekers trekt dat de server het bijna niet aankan. Een mirrorsite is dan de reddende engel. Dit is een kopie van je hoofdwebsite die op een andere server staat. Het doel? De lading verdelen en de toegangssnelheid opkrikken voor bezoekers vanuit verschillende delen van de wereld. Zo kunnen mensen snel en gemakkelijk bij dezelfde informatie komen, zonder te hoeven wachten op een trage laadtijd of te maken krijgen met een gecrashte website. Het is alsof je een boek op meerdere planken in de bibliotheek legt; waar je ook zoekt, je vindt altijd wat je nodig hebt.

Voordelen van een mirrorsite

Niet alleen verbetert een mirrorsite de gebruikerservaring door sneller laden, het verhoogt ook de betrouwbaarheid. Als de hoofdsite problemen heeft, kan de mirrorsite inspringen als back-up. En voor internationale bedrijven is het ideaal: lokale mirrorsites betekenen een lokale look en feel, waardoor bezoekers zich nog meer thuis voelen op je site. Kortom, het is een slimme zet voor wie zijn digitale bereik wil vergroten zonder de hikjes van het wereldwijde web.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!