Gravatar

Een gravatar is een wereldwijd erkende avatar verbonden aan je e-mail voor een uniforme digitale identiteit op diverse websites.

Betekenis: gravatar

Stel je eens voor: je reageert op blogposts, neemt deel aan online discussies of maakt een account aan op een nieuwe website en overal verschijnt automatisch jouw eigen unieke avatar. Dit is precies wat een gravatar doet! De term 'gravatar' staat voor 'Globally Recognized Avatar' en is een service waarmee gebruikers een persoonlijk avatar-afbeelding kunnen uploaden en koppelen aan hun e-mailadres. Zodra dit is ingesteld, verschijnt deze avatar telkens wanneer je met dat e-mailadres op gravatar-ondersteunende websites commentaar geeft of inschrijft. Het zorgt voor een herkenbare digitale identiteit die je overal op het web met je meeneemt. Zo kun je je online interacties een persoonlijk tintje geven en makkelijker een band opbouwen met je publiek of medegebruikers.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!