Click to conversion time

Click to conversion time is een meting die aangeeft hoeveel tijd er zit tussen een klik op een advertentie en de uitvoering van een verwachte actie of conversie.

Betekenis: click to conversion time

Click-to-conversion-time is een belangrijke meetwaarde in digitale marketing die aangeeft hoeveel tijd er verstrijkt tussen het moment dat een gebruiker op een advertentie klikt en het moment dat deze gebruiker een gewenste actie voltooit, bekend als een conversie.

Belang van click to conversion time

Het begrijpen en monitoren van de click-to-conversion-time kan marketeers waardevolle inzichten bieden in het gedrag van de gebruiker en de effectiviteit van hun marketingcampagnes. Een korte click-to-conversion-time kan bijvoorbeeld wijzen op een hoge gebruikerstevredenheid en effectieve marketing, terwijl een lange click-to-conversion-time kan wijzen op het tegenovergestelde.

Click-to-conversion-time en marketingstrategie

Door het analyseren van click-to-conversion-time kunnen marketeers ook potentiële problemen zou kunnen aantonen in hun conversietrechter, zoals problemen met de gebruikerservaring op de landingspagina of moeilijkheden bij het afreken proces. Hierdoor kunnen marketeers hun strategieën en campagnes efficiënter aanpassen en optimaliseren om de beste resultaten te behalen.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!