Wysiwyg

WYSIWYG, staat voor "What You See Is What You Get", refereert aan een interface die gebruikers toont hoe content eruit ziet bij livegang. Ideaal voor niet-technische gebruikers.

Betekenis: WYSIWYG

WYSIWYG, een ingenieus acronym dat staat voor "What You See Is What You Get". Dit is een populaire term in het gebied van webdesign en contentbeheer, waar het verwijst naar een type interface die gebruikers in staat stelt om content te zien zoals deze zal blijken wanneer de uitvoer live gaat. Met andere woorden, wat je ziet terwijl je ontwerpt is precies wat je krijgt in het eindproduct.

Hoe werkt het?

Een WYSIWYG editor stelt gebruikers in staat om content visueel te bewerken waarbij de wijzigingen direct weerspiegeld worden. Het is een must voor niet-technische gebruikers, omdat ze geen kennis van programmeren of coderen nodig hebben om professioneel ogende pagina's te creëren. Updates worden in real-time weergegeven, zodat gebruikers direct feedback krijgen over hun bewerkingen.

Voordelen van WYSIWYG

Het grootste voordeel van WYSIWYG is gebruiksgemak. Het stelt gebruikers in staat om zonder enige technische kennis inhoud te maken en te bewerken. Bovendien is het eindresultaat direct zichtbaar, wat voor een sneller en efficiënter ontwerpproces zorgt. Het stelt creatieven in staat om zich te concentreren op de lay-out en esthetiek, waardoor de gebruiksvriendelijkheid en het ontwerpproces aanzienlijk worden verbeterd.

Welke diensten bieden wij aan?

Ontdek de details van elke dienst door erop te klikken voor meer informatie.

Benieuwd wat er mogelijk is? Plan een kennismaking in!

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in en laat ons je wegwijs maken in de wereld van online marketing. Samen gaan we op zoek naar kansen en oplossingen die bij jouw bedrijf passen. Klik hier om een afspraak te plannen!

Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Laten we kennismaken!
Persoon - Jasper van Hardeveld

Jasper van Hardeveld

Digital Partner

Kennismaken? Klik hier

Al onze marketingtermen

Onze software
& technologieën

Wij onderscheiden onszelf door gebruik te maken van de beste software en technologieën.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!